Betaalmethoden

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

Via iDeal, Creditcard of PayPal

Herroepingsrecht

Wil je je product retour sturen? Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden.

Na annulering heb je nog een keer 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retour sturen van je thuis naar Dutchbushcraftdad.com zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer €6,95 per pakket, kijk voor de exacte tarieven op de website van je vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Dutchbushcraftdad.com geretourneerd worden.

Als het product bij ons in goede staat ontvangen is storten we zo snel mogelijk (binnen 14 dagen) je geld terug op je rekening. 

Heb je nog vragen? Mail, bel of stuur gerust een whatsapp en we beantwoorden zo snel mogelijk je vraag!

 info@dutchbushcraftdad.com
 Voeg 0031 (0)6-440 70 693 toe aan je contactlijst van je smartphone en je kan ons via Whatsapp bereiken.

Levertijd en kosten

Kosten

Zijn afhankelijk van de gekozen betaalmethode, het totaalgewicht van de bestelling en naar welk land het verzonden moet worden.

Levertijd
De geschatte levertijd binnen Nederland is 1-5 werkdagen. Voor de EU en daar buiten kan het (iets) langer duren. We doen ons best om zo snel mogelijk na betaling het pakket op de post te doen. Ons streven is om de volgende dag te leveren, zodat je kan gaan genieten van je nieuwe spullen.

20190131_153059.jpg

Remember...

Leave No Trace!

  • Instagram